BOEMMM belooft:

1. Ervaren seniors met jongehonden-mentaliteit

Wij zijn niet zo bekend als de grote bureaus, maar we hebben wel de ervaring van deze bureaus. Want daar hebben we jarenlang gewerkt. Onze belofte: we zijn een klein bureau waar je met zeer ervaren seniors werkt in plaats van een groot bureau waar je met relatief onervaren juniors werkt. Nog een belofte: jongehonden-mentaliteit gegarandeerd.

2. Reclame met een menselijke touch

Wij houden van mensen. We luisteren, kijken en leren. Wij zijn mensen mensen. In onze samenwerking met klanten. Maar ook in onze manier van reclame maken. Onze belofte: of we nou voor een financiële dienstverlener, een fast mover, een retailer of een b-to-b klant werken, we maken altijd reclame met een menselijke touch. Dat is waar we goed in zijn. Dat zie je, dat voel en dat merk je. Aan het resultaat bijvoorbeeld. Want menselijke reclame werkt.

3. Strippenkaart 10 uur creatie cadeau

Werken voor geld is leuk. Maar werken voor je karma is soms nog leuker. Onze belofte: vaste klanten krijgen bij ons elk jaar een strippenkaart met 10 uur creatie cadeau. Dus moet er bijvoorbeeld een creatief afscheidscadeau voor de vertrekkende directeur komen, wil je een afdelingsgedicht voor de marketingdag of zit je in je maag met een brieftekst waar je niet uitkomt maar geen budget voor hebt? Kom maar op, dat doen we graag. De klant uit de brand en wij een goed gevoel.

4. Creatie aan tafel

We weten uit ervaring dat klanten het fijn vinden om 1-op-1 te sparren met creatie. Dan gaat er zo min mogelijk informatie verloren, vragen worden meteen gesteld en het is nog leuk ook. Onze belofte: bij ons zit je bij briefings en presentaties altijd met creatie om tafel. En wil je tussendoor even rechtstreeks met creatie sparren, dan bel je ze toch gewoon?!

5. Honorering volgens wens klant

Het honoreringsmodel van reclamebureaus staat onder druk. Klanten willen meer voor minder geld omdat budgetten krimpen. En bureaus rekenen elk extraatje door, omdat ze met het oorspronkelijke budget al niet uitkwamen. Laat staan als er van alles bijkomt. Irritatie en onbegrip over en weer. Onze belofte: openheid en eerlijkheid over geld, duidelijkheid vooraf en nooit gedoe achteraf. We bepalen gezamenlijk wat het werk je waard is. Of we maken een menukaart van de verschillende typen projecten, zodat je altijd weet waar je aan toe bent.

6. 100% in handen van creatie

Ons bureau is opgericht door creatieven en nog steeds 100% in handen van creatie. En dat merk je aan de passie voor het vak. Wij zijn hier niet toevallig in gerold. Nee, dit is wat wij doen en wie wij zijn. Onze belofte: wij leven, drinken en ademen creatieve ideeën en dito vormgeving.

Site by Alsjeblaft!